gigid
عدد المساهمات : 263 السٌّمعَة : 2 تاريخ التسجيل : 03/05/2009
| موضوع: الكنالونى الإثنين يونيو 29, 2009 4:59 pm | |
| المقادبر 2 كوب لبن 3بيضات 1 1\2 كوب دقيق سمن للتحمير ملح وفلفل كوب عصير طماطم 1\4كيلو عصاج او سبانخ بيوريه مصفى 3 ملاعق حبن رومى مبشور الطريقة يقلب اللبن مع الدقيق ويضاف اليه الملح والفلفل يخلط البيض مع الخليط السابق ويقلب جيدا بالشوكة ويصفى بمصفاة ناعمة انا عن نفسى بضربة فى الخلاط يقدح قليل من السمن فى طاسة وياخذ من الخليط مقدار مغرفة ويوضع فى الطاسة الى ان تملا الطاسة على هيئة قرص وترفع من على النار وتكرر العملية الى ان ينتهى المقدار يوضع قليل من العصاج وسط كل قرص ويلف كالاصبع ثم ترص وحدات الكانلونى فى صينية او طبق الفرن يصب عصير الطماطم فوق الكانلونى ويرش الجبنة الرومى عليها وتدخل الفرن حتى يحمر الوجه وتقدم ساخنة ممكن حشوها بالسبانخ البيوريه ايضا وبنفس الطريقة وبالهنا والشفا
| |
|
اسيرة الغرام
عدد المساهمات : 568 السٌّمعَة : 4 تاريخ التسجيل : 22/06/2009 العمر : 43 الموقع : منتديات القلمون
| موضوع: رد: الكنالونى الإثنين يونيو 29, 2009 11:20 pm | |
| يسلمو الك كتير ان شاء الله عن قريب بجربها تقبلي ودي وكل احترامي | |
|
نرجس Admin
عدد المساهمات : 538 السٌّمعَة : 10 تاريخ التسجيل : 03/05/2009
| موضوع: رد: الكنالونى السبت أغسطس 08, 2009 6:59 am | |
| شكرلك على هذا الطبق الطيب | |
|